Fă-ți cadou un abonament la NATIONAL GEOGRAPHIC și
NG TRAVELER ROMÂNIA

Intră pe site-ul burda.ro și activează-ți abonamentul pe 12 luni.Fă-ți cadou un abonament la NATIONAL GEOGRAPHIC și NG TRAVELER ROMÂNIA

Abonează-te acum 16 numere la numai 256 lei 128 de lei

În plus, poți câștiga unul dintre
premiile oferite în această campanie

Promoția este valabilă in intervalul 02/12/2020 - 26/02/2021.

1XGreen Village 4* Resort în Delta Dunării

Un sejur cu demipensiune pentru două persoane în Sfântu Gheorghe, Delta Dunării.

6XTrimmer cu acumulator și încărcător incluse

Trimmerul pentru grădinărit HUSQVARNA 115iL are o greutate redusă, e comod și ușor de pornit, o motounealtă ideală pentru grădini de dimensiuni medii și mici. Funcţionează silenţios cu acumulator Li-ion. E ideal pentru tunderea marginilor gazonului. Diametrul de tăiere este de 33 cm. Tijă telescopică, mâner reglabil și funcția savETM pentru o durată maximă de funcţionare.

18XTrolere Lamonza

Glamour:
Troler spinner, material ABS, 4 roți, prevăzut cu două compartimente, unul are curele elastice pentru fixarea bagajului și cel de-al doilea e cu fermoar.


Amazonia:
Troler cu 4 roți, ușor de manevrat, două buzunare frontale cu fermoar, mâner lateral pentru dimensiunile mare și medie, sistem de închidere cu cifru.

1XValea Verde Retreat în Transilvania

Un sejur cu demipensiune pentru două persoane la Valea Verde Retreat în Transilvania.

32XRucsaci Hama

Rucsacul All Out by Hama este alegerea perfectă pentru completarea outfit-ului tău. Confecționat dintr-un material rezistent, de înaltă calitate germană, cu un design modern excelent compartimentat este accesoriul ideal în orice împrejurare.

150XCalendare de perete cu imagini din București

A fost un mic târg balcanic. A devenit un „mic Paris”. Apoi, Ceaușescu l-a dorit noul Phenian. După revoluție, mixul balcanic- parizian-nord coreean a fost căptușit cu ceva încă nedefinit stilistic. Un oraș care „se descurcă”. Konica Minolta vă invită să vedeți, în Calendarul 2021, 150 imagini din Bucureștiul contemporan, fotografiat de Helmut Ignat.

Activează-ți abonamentul

Intră pe site-ul burda.ro și activează-ți abonamentul pe 12 luni și primești revistele direct la ușa ta.

Abonează-te acum 16 numere la numai 256 lei 128 de lei